Mijzelf voorstellen

Mijn kwaliteit? Zachte kracht!

Ik omschrijf mezelf als een waarnemer met gevoel en oog voor de weerbarstigheid in de dagelijkse praktijk. Ik ben rustig, serieus en houd van diepgang. Tevens ben ik speels en creatief. Ik beweeg met mijn fijngevoeligheid mee en kan daarnaast met heldere reflecties spiegelend confronteren. Ik houd van het gebruik van metaforen. De kwaliteit in mij waar een tegenstelling in samenkomt omschrijf ik als zachte kracht. Dit als supervisor kunnen inzetten geeft mij levensvreugde.
Ik haal mijn inspiratie uit de filosofie, kunst, theater, natuur en reizen. Maar ik houd ook van wandelen, stil zijn, mijmeren en gewoonweg buiten zijn.
Benieuwd naar mijn werkervaring? Bezoek mijn Linkedin pagina

Contact maken
is zichtbaar zijn.
En dat verdragen.
Niet wegrennen.
Niet verdedigen.
Leren.
En leren
leren.

Maartje Stam - Rommens