Werkwijze

Samen licht laten schijnen!

Met een zachtmoedige blik en heldere reflectie kunnen we samen het licht laten schijnen op situaties waar je in je beroepsbeoefening tegenaan loopt en wat dit met jezelf doet. Je bent tenslotte je eigen instrument in het contact met de ander. De tijd nemen om hierop te reflecteren kan een ruimer perspectief geven op eigen keuzes en mogelijkheden. Middels het inzetten van creatieve werkvormen kan deze kijk op een speelse manier verruimd worden, waarin ook plezier, werkgeluk en gevoelens onderzocht worden.
Belangrijke aandachtsgebieden vind ik een gezonde, vitale zorg voor jezelf. Met mijn kennis en kunde vanuit de compassietraining draag ik graag mijn steentje hieraan bij. Het omgaan met verschijnselen van secundaire traumatisering binnen zorg- en welzijnsorganisaties behoort eveneens tot mijn expertise.
Praktisch gezien betekent supervisie dat we aandacht besteden aan jouw werkinbreng over praktijksituaties van je werk en de vragen die je hierbij hebt. Het schrijven van een reflectieverslag naderhand en deze laten terugkomen in het volgende gesprek is het tweede element van de supervisie.

Contactgegevens

Maartje Stam-Rommens
06-44069653
Contactformulier

© Copyright Praktijk Goud Kompas – Maartje Rommens – Privacybeleid & CookiegebruikDisclaimer
Made with by teKiek! webdesign